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Sinopse
Sourdough doesn’t have to be complicated. The Sourdough Baking Book is your ultimate guide to mastering the art of sourdough. Belgian baker Miro Van Vreckem, from the renowned Norwegian bakery Elt Bakeri, takes you on a journey of fermentation and flavour. The story starts at the very roots — with the organic farmer growing the perfect grains and the miller transforming them into fine flour. From there, you ll follow a clear, step-by-step path to creating your own sourdough starter with just flour and water. Soon, you ll be baking crusty loaves, heavenly pastries, and both sweet and savoury delights straight from your own oven.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9789059960725 |
|---|---|
| Subtítulo | FROM SOURDOUGH STARTER TO STUNNING BREADS AND PASTRIES |
| Pré venda | Sim |
| Peso | 300g |
| Autor para link | VAN VRECKEM MIRO |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 1 x 19.5 x 25.3 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 192 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2026 |
| Código Interno | 1169433 |
| Código de barras | 9789059960725 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Autor | VAN VRECKEM, MIRO |
| Editora | LANNOO PUBLISHERS * |
| Sob encomenda | Não |
