Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
"A whirlwind of flavors from the northeast of Thailand." - Michelin
"A festival of fresh ingredients, spices, unctuosity and manifold flavours." - Michelin
With fresh ingredients and a little extra attention to Thai preparation methods, you can put the tastiest Thai dishes on the table. According to Dokkoon Kapueak, a Michelin-starred chef, Thai cooking is not as difficult as you might think, and anyone can learn it. In this book, Dokkoon offers 60 traditional sharing dishes, created from Thai recipes that she has known all her life and now serves in her award-winning restaurant Boo Raan in Knokke-Heist, Belgium.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9789401479233 |
|---|---|
| Subtítulo | SHARING RECIPES FROM DOKKOON KAPUEAK |
| Pré venda | Não |
| Peso | 880g |
| Autor para link | KAPUEAK DOKKOON |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 224 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2022 |
| Código Interno | 1169649 |
| Código de barras | 9789401479233 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Autor | KAPUEAK, DOKKOON |
| Editora | LANNOO PUBLISHERS * |
| Sob encomenda | Não |
