De: R$ 214,23Por: R$ 149,96ou X de
Economia de R$ 64,27Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
Find these recipes in this authentic cookbook:
Barbeque Roast Beef;
Blackberry Glazed Pork Loin;
Garlic & Cinnamon Pork Loin Chops;
Barbecue Lamb Chops;
Smoked Chicken Breast;
Citrus Turkey Legs;
Sweet & Sour Salmon;
Garlic and Parsley Prawns;
Scallop Filled Chicken Breast;
Orange Glazed Duck;
Smoked Venison Roast;
Miso Marinated Mushrooms;
Sweet Potato Mash.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9781701878877 |
---|---|
Subtítulo | THE ULTIMATE COOKBOOK FOR SMOKED MEAT LOVERS, COMPLETE BBQ COOKBOOK FOR SMOKING MEAT, FISH |
Pré venda | Não |
Peso | 308g |
Autor para link | WOODS DEAN |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23.5 x 19 x 0.8 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 130 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2019 |
Código Interno | 893236 |
Código de barras | 9781701878877 |
Autor | WOODS, DEAN |
Editora | INDEPENDENTLY PUBLISHED |
Sob encomenda | Sim |