0

Meu carrinho

    Favoritar
    TOM FITZMORRIS'S NEW ORLEANS FOOD - MORE THAN 250 OF THE CITY'S BEST RECIPES TO COOK AT HOME
    Ref:
    635287

    Sinopse

    Tom Fitzmorris was born in the Crescent City on Mardi Gras. He has been eating, celebrating, and writing about the food in his favorite town for more than thirty years. Just after Hurricane Katrina, Fitzmorris put the finishing touches on his collection of recipes for the best of New Orleans food, gathered and developed during his tenure as the Big Easy's resident foodie. This edition features 25 delicious recipes steeped in the town's Creole and Cajun traditions to reflect contemporary tastes and ingredients. Whether you're nostalgic for the taste of New Orleans or simply love good food, 'New Orleans Food' should find a place on your cookbook shelf.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781584798767
    Pré vendaNão
    Peso429g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas384
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2010
    Código Interno635287
    Código de barras9781584798767
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorFITZMORRIS, TOM | LAGASSE, EMERIL
    EditoraSTEWART, TABORI & CHANG
    Sob encomendaNão

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar