De: R$ 315,44Por: R$ 220,81ou X de
Economia de R$ 94,63Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
Hong provides a glossary of traditional Thai ingredients and staple condiments, illuminating a world of overlapping flavors both new and familiar. Armchair travelers and globe-trotting gourmands will thrill at the stunning photographs from the fields, beaches, markets, and streets of Thailand, while easy-to-follow recipes and helpful tips make this a perfect introduction to authentic, modern Thai cooking for adventurous beginners and more experienced cooks alike.
Full of street-food snacks, fresh salads, vibrant stir-fries, savory curries, elegant seafood and rustic grilled recipes, old-school Thai classics, the most popular Thai-American dishes from her menu, and both traditional and new desserts, True Thai presents the best of Thai cuisine and culture from an expert guide.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9780847846238 |
---|---|
Subtítulo | REAL FLAVORS FOR EVERY TABLE |
Pré venda | Não |
Peso | 286g |
Autor para link | THAIMEE HONG |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 256 |
Número da edição | 1ª EDIÇAO - 2015 |
Código Interno | 765252 |
Código de barras | 9780847846238 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | THAIMEE, HONG |
Editora | RIZZOLI (USA) ** |
Sob encomenda | Sim |