Minha sacola

    Favoritar

    UNIT OPERATIONS IN FOOD ENGINEERING

    Ref:
    659642

    De: R$ 2.736,20Por: R$ 1.915,34ou X de

    Economia de R$ 820,86

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    In order to successfully produce food products with maximum quality, each stage of processing must be well-designed. Unit Operations in Food Engineering systematically presents the basic information necessary to design food processes and the equipment needed to carry them out. It covers the most common food engineering unit operations in detail, including guidance for carrying out specific design calculations. Initial chapters present transport phenomena basics for momentum, mass, and energy transfer in different unit operations. Later chapters present detailed unit operation descriptions based on fluid transport and heat and mass transfer. Every chapter concludes with a series of solved problems as examples of applied theory.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781566769297
    Pré vendaNão
    Peso1027g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas920
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2002
    Código Interno659642
    Código de barras9781566769297
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorIBARZ, ALBERT
    EditoraCRC PRESS
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar