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    UPPER CRUST: HOMEMADE BREAD THE FRENCH WAY

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    Sinopse

    The quintessential staple of French cuisine is the humble baguette, but the country's bread-baking tradition--along with variations assimilated from other world cultures--offers a vast repertoire. With an introduction to the history of French bread, guidelines to help the home baker select the right ingredients--grain and flour varieties, water, salt, and starter--this book details the step-by-step techniques and fundamentals of bread making: from feeding the starter, kneading and preparing the dough, and baking, to more than 100 recipes.
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    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9782081517073
    SubtítuloRECIPES AND TECHNIQUES
    Pré vendaNão
    Peso300g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões31.12 x 24.13 x 2
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas448
    Código Interno956915
    Código de barras9782081517073
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorFRECHET, MARIE-LAURE
    EditoraFLAMMARION UK
    Sob encomendaSim
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