Minha sacola

    VIANDIER OF TAILLEVENT

    Favoritar
    Ref:
    1066601

    Por: R$ 266,32ou X de

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    This volume is the first to present all four extant manuscripts of the "Viandier de Taillevent." The texts of the 220 recipes are in their original French and a complete English translation is provided. Variants between the four manuscripts represent more than a century of modifications in gastronomic tastes and culinary practices in French seigneurial life. The commentary and notes trace the significance of these modifications and indicate the influence the "Viandier" exercised on more recent cookery books throughout Europe. This critical edition also includes a glossary and a bibliography. In addition, selected recipes have been adapted for modern use and arranged in a menu for six people.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780776601748
    SubtítuloAN EDITION OF ALL EXTANT MANUSCRIPTS
    Pré vendaNão
    EditorSCULLY, TERRENCE
    Peso679g
    Editor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões22.9 x 15.2 x 2.22
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas382
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 1988
    Código Interno1066601
    Código de barras9780776601748
    AcabamentoHARDCOVER
    EditoraUNIVERSITY OF OTTAWA PRESS - UM LIVRO **
    Sob encomendaSim

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar