Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
Water is arguably the most critical and least understood of the foundation elements in brewing beer. Water: A Comprehensive Guide for Brewers, third in Brewers Publications' Brewing Elements series, takes the mystery out of water's role in the brewing process. The book leads brewers through the chemistry and treatment of brewing water, from an over.
Mostrar mais
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9780937381991 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 490g |
Autor para link | PALMER JOHN |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 22.61 x 15.52 x 1.93 |
Idioma | Português |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 300 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2013 |
Código Interno | 1008313 |
Código de barras | 9780937381991 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | PALMER, JOHN |
Editora | BREWERS PUBLICATIONS |
Sob encomenda | Não |
Mostrar mais