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Sinopse
Overall, studies have shown that a decrease in the amount of whole grains in the modern diet is related to a corresponding increase in health problems that are attributed to this all-too-common dietary imbalance. The resulting health issues associated with an over-processed diet, which provides inadequate levels of nutrients from whole grains, may include obesity, diabetes, high blood lipids, chronic inflammatory states, and an excess of oxidative stress. Strength and endurance may also suffer as a result of these nutrient deficiencies, followed by declines in energy and immunity.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780124017160 |
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Subtítulo | BENEFITS, RISKS AND MECHANISMS OF WHOLE GRAINS IN HEALTH PROMOTION |
Pré venda | Não |
Peso | 643g |
Autor para link | WATSON RONALD ROSS,PREEDY VICTOR R.,ZIBADI SHERMA |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | LIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO |
Número de páginas | 576 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2014 |
Código Interno | 788359 |
Código de barras | 9780124017160 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | WATSON, RONALD ROSS | PREEDY, VICTOR R. | ZIBADI, SHERMA |
Editora | ACADEMIC PRESS |
Sob encomenda | Sim |