De: R$ 251,41Por: R$ 175,99ou X de
Economia de R$ 75,42Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
Elaine has mastered the unique nuances of nutrient-dense flours like whole wheat, einkorn, spelt and rye to create a variety of lovely breads?no dense whole wheat bricks here! Packed with a step-by-step sourdough starter guide, plenty of tips and 60 recipes for everything from sandwich loaves to focaccia, this book gives you everything you need to bake amazing whole grain bread today, tomorrow and beyond.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9781645671107 |
---|---|
Subtítulo | THE SIMPLE WAY TO BAKE ARTISAN BREAD WITH WHOLE WHEAT, EINKORN |
Pré venda | Não |
Peso | 300g |
Autor para link | BODDY ELAINE |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 22.76 x 19.58 x 1.08 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 192 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2020 |
Código Interno | 922101 |
Código de barras | 9781645671107 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | BODDY, ELAINE |
Editora | PAGE STREET PUBLISHING |
Sob encomenda | Sim |