Minha sacola

    Favoritar

    WILEY ENCYCLOPEDIA OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - 4 VOLUMES

    Ref:
    573883

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Now in a thoroughly-updated and expanded second edition, Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology covers fundamental concepts and practical requirements in food science, as well as cutting-edge technological and industry information. The encyclopedia features A-to-Z coverage of all aspects of food science, including: the properties, analysis, and processing of foods; genetic engineering of new food products; and nutrition. In addition, nontechnical information is included, such as descriptions of selected scientific institutions, and research and development in government agencies. Like the first edition, this Second Edition will become the standard reference for food scientists, bioengineers, and biotechnologists.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780471192855
    Pré vendaNão
    Peso3144g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas2816
    Número da edição2ª EDIÇÃO - 1999
    Código Interno573883
    Código de barras9780471192855
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorFRANCIS, FREDERICK J.
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar