Minha sacola

    WILEY ENCYCLOPEDIA OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - VOL.1

    Favoritar
    Ref:
    573880

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Now in a thoroughly-updated and expanded second edition, Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology covers fundamental concepts and practical requirements in food science, as well as cutting-edge technological and industry information. The encyclopedia features A-to-Z coverage of all aspects of food science, including: the properties, analysis, and processing of foods; genetic engineering of new food products; and nutrition. In addition, nontechnical information is included, such as descriptions of selected scientific institutions, and research and development in government agencies. Like the first edition, this Second Edition will become the standard reference for food scientists, bioengineers, and biotechnologists.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780471192558
    Pré vendaNão
    Peso3090g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas2768
    Número da edição2ª EDIÇÃO - 2000
    Código Interno573880
    Código de barras9780471192558
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorFRANCIS, JACK J.
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaNão

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar