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    APPLIED MATH FOR FOOD SERVICE
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    3477

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    Sinopse

    A Handbook for Food Service Costing acquaints readers with the basics of food cost controls through practical techniques useful in real-world situations. This book presents the mathematical skills necessary for food service professionals through a common sense, step-by-step approach and real life situations such as yield tests, the calculation of recipe costs, and the use of food cost percentages. It ensures that chefs are familiar with accurate measurements, portion control, and proper food handling, which are essential to the healthy bottom line of any food service operation. A valuable reference book for any food service professional.
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    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780138492175
    Pré vendaNão
    Peso179g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Nacional
    Número de páginas160
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 1997
    Código Interno3477
    Código de barras9780138492175
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorLABENSKY, SARAH
    EditoraPRENTICE HALL
    Sob encomendaSim

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