Minha sacola

    Favoritar

    BECOMING A RESTAURATEUR

    Ref:
    996646

    De: R$ 154,35Por: R$ 108,04ou X de

    Economia de R$ 46,31

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Award-winning journalist and food writer Patric Kuh explores the restaurant industry-based on the experiences of Lien Ta and Jonathan Whitener's Here's Looking at You restaurant in Los Angeles-and reveals essential details for anyone considering a path to this risky profession. Everyone knows that opening a restaurant is a risky business, a venture with an astounding rate of failure. Patrick Kuh's Becoming a Restaurateur takes readers behind the scenes of one of America's trendiest new restaurants, revealing how Lien Ta and chef Jonathan Whitener of LA's Here's Looking at You managed to beat the odds. With valuable information about what daily life for a professional is like, this is an entertaining, practical guide to what makes a master restaurateur, from writing the business plan to opening night and beyond.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781982103309
    Pré vendaNão
    Peso188g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões17.8 x 12.7 x 2
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas128
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2019
    Código Interno996646
    Código de barras9781982103309
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorKUH, PATRIC
    EditoraSIMON & SCHUSTER
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar