Minha sacola

    Favoritar

    BECOMING A SOMMELIER

    Ref:
    996645

    De: R$ 154,35Por: R$ 108,04ou X de

    Economia de R$ 46,31

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    An illuminating guide to a career as a sommelier written by acclaimed food and drink writer Rosie Schaap and based on the real-life experiences of experts in the field-essential reading for anyone considering a path to this profession. Wine is a pleasure, and in its pursuit there should be no snobbery. The sommelier is there to help, to teach, to guide. Acclaimed food and drink writer Rosie Schaap profiles two renowned sommeliers to offer a candid portrait of this profession. Learn the job from Amanda Smeltz, a poet and wine director in New York, and Roger Dagorn, a James Beard Award-winning Master Sommelier. From starting in the cellar, grueling certification exams, to tastings and dinner service, Becoming a Sommelier is an invaluable introduction to this dream job.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781982120412
    Pré vendaNão
    Peso211g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões17.8 x 12.7 x 1.8
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas144
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2019
    Código Interno996645
    Código de barras9781982120412
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorSCHAAP, ROSIE
    EditoraSIMON & SCHUSTER
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar