Minha sacola

    Favoritar

    GARDE MANGER - THE COLD KITCHEN

    Ref:
    591534

    Por: R$ 218,00ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    This book was developed to increase the student’s understanding of garde manger, both as a style of cuisine and as a tool to enhance the efficiency and value of cookery. Emphasizing techniques of cooking over specific recipes, it covers a broad range of dishes - from cold sauces to plated appetizers to hors d’oeuvres. With a focus on creativity, it devotes separate chapters to the principles of plate presentation, buffet design, food art and sculpted centerpieces. Designed for the contemporary kitchen, it prepares students for a variety of situations, from a la carte menus to theme-based events, buffets and brunches. For courses in Garde Manger, Banquets & Catering, & Charcuterie.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780131700581
    Pré vendaNão
    Peso375g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas336
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2009
    Código Interno591534
    Código de barras9780131700581
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorHEMM, CURTISS SCOTT
    EditoraPRENTICE HALL
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar