Minha sacola

    Favoritar

    PRESENTING SERVICE - THE ULTIMATE GUIDE FOR THE FOODSERVICE PROFESSIONAL

    Ref:
    585324

    De: R$ 1.308,05Por: R$ 915,63ou X de

    Economia de R$ 392,42

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Service starts when a customer walks into a restaurant and doesn't end until he or she walks out. Presenting Service, Second Edition, is an up-to-date, hands-on guide for managers that presents the essential skills and know-how to direct a foodservice staff through a successful, completely enjoyable dining experience.
    Packed with checklists, objectives, key terms, and chapter summaries and reviews, this Second Edition features a new chapter on bar and beverage service that includes coverage ofspecialty coffees as well as insightful cocktail and wine service advice for better serving and recommending alcoholic and nonalcoholic beverages to guests.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780471475781
    Pré vendaNão
    Peso304g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas272
    Número da edição2ª EDIÇÃO - 2006
    Código Interno585324
    Código de barras9780471475781
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorKOTSCHEVAR, LENDAL H. | LUCIANI, VALENTINO
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar