PRESENTING SERVICE - THE ULTIMATE GUIDE FOR THE FOODSERVICE PROFESSIONAL
De: R$ 1.308,05Por: R$ 915,63ou X de
Economia de R$ 392,42Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
Packed with checklists, objectives, key terms, and chapter summaries and reviews, this Second Edition features a new chapter on bar and beverage service that includes coverage ofspecialty coffees as well as insightful cocktail and wine service advice for better serving and recommending alcoholic and nonalcoholic beverages to guests.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9780471475781 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 304g |
Autor para link | KOTSCHEVAR LENDAL H.,LUCIANI VALENTINO |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 272 |
Número da edição | 2ª EDIÇÃO - 2006 |
Código Interno | 585324 |
Código de barras | 9780471475781 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | KOTSCHEVAR, LENDAL H. | LUCIANI, VALENTINO |
Editora | JOHN WILEY |
Sob encomenda | Sim |