Minha sacola

    Favoritar

    PRINCIPLES OF FOOD, BEVERAGE, AND LABOR COST CONTROLS

    Ref:
    586215

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    'Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls', Eighth Edition is the essential text for understanding the ins and outs of controlling food, labor, and beverage costs. It comes accompanied by ProMgmt Student Workbook, which allows students toobtain a certificate from the National Restaurant Association Educational Foundation. Includes a diskette which contains Excel spreadsheet applications.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780471429920
    Pré vendaNão
    Peso712g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas638
    Número da edição8ª EDIÇÃO - 2005
    Código Interno586215
    Código de barras9780471429920
    AcabamentoBROCHURA
    AutorDITTMER, PAUL R. | KEEFE, J. DESMOND
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar