Minha sacola

    Favoritar

    PURCHASING FOR CHEFS - A CONCISE GUIDE

    Ref:
    585321

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    'Purchasing For Chefs' is unlike any other purchasing book on the market. It presents accurate, focused information that tells busy chefs what to do and how to do it. Unencumbered by theory and speculation, this practical guide can be read quickly andits principles can be implemented the next day. From knowing how much to buy to how to control pilfering - this is the complete resource for dramatically improving purchasing practices at any establishment where the chef is the heart of the house. Only the bestselling author team of Andrew Hale Feinstein and John M. Stefanelli can present a step-by-step approach to purchasing in a conversational style that not only makes the subject accessible but also makes complex topics easy to understand.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780471728986
    Pré vendaNão
    Peso232g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas208
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2006
    Código Interno585321
    Código de barras9780471728986
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorSTEFANELLI, JOHN M. | FEINSTEIN, ANDREW H.
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar