Minha sacola

    SALE AND PURCHASE OF RESTAURANTS, THE

    Favoritar
    Ref:
    116758

    De: R$ 1.531,49Por: R$ 1.072,04ou X de

    Economia de R$ 459,45

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    A concise reference for food and beverage professionals who wish to sell or buy an existing foodservice operation. Based on the author's many years of personal experience, this detailed guide presents a wealth of information on valuation principles and procedures, sales terms and conditions, sales and purchase strategies. Shows how the value of a foodservice is determined from both the seller's and the buyer's point of view. It also discusses the techniques involved in finalizing a sale, including buying and selling strategies, closing procedures and alternative methods of financing the purchase. An appendix contains a case study illustrating the determination of an acceptable sales price from the seller's and the buyer's vantage points.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780471512097
    Pré vendaNão
    Peso402g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas256
    Número da edição2ª EDIÇÃO - 1990
    Código Interno116758
    Código de barras9780471512097
    AcabamentoBROCHURA
    AutorSTEFANELLI, JOHN M.
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar