Minha sacola

    Favoritar

    SALE AND PURCHASE OF RESTAURANTS, THE

    Ref:
    116758

    De: R$ 1.476,50Por: R$ 1.033,55ou X de

    Economia de R$ 442,95

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    A concise reference for food and beverage professionals who wish to sell or buy an existing foodservice operation. Based on the author's many years of personal experience, this detailed guide presents a wealth of information on valuation principles and procedures, sales terms and conditions, sales and purchase strategies. Shows how the value of a foodservice is determined from both the seller's and the buyer's point of view. It also discusses the techniques involved in finalizing a sale, including buying and selling strategies, closing procedures and alternative methods of financing the purchase. An appendix contains a case study illustrating the determination of an acceptable sales price from the seller's and the buyer's vantage points.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780471512097
    Pré vendaNão
    Peso402g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas256
    Número da edição2ª EDIÇÃO - 1990
    Código Interno116758
    Código de barras9780471512097
    AcabamentoBROCHURA
    AutorSTEFANELLI, JOHN M.
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar