0

Meu carrinho

    Favoritar

    SPECS - THE FOODSERVICE AND PURCHASING SPECIFICATION MANUAL

    Ref:
    585314

    Por: R$ 1.139,13ou X de

    Comprar

    Sinopse

    SPECS: The Foodservice and Purchasing Specification Manual is a must-have reference manual for the standards by which food is measured, specified for purchase, and inspected upon delivery to ensure that the foodservice operation is getting the valueit is paying for. This new Student Edition is brimming with information on purchasing policies, foods, quality controls, and storage and handling procedures.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780471696957
    Pré vendaNão
    Peso241g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas216
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2005
    Código Interno585314
    Código de barras9780471696957
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorREED, LEWIS
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaSim

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar