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Sinopse
Chicken is the world's best loved meat, and yakitori is one of the simplest, healthiest ways to cook it. At Yardbird in Hong Kong, Canadian chef Matt Abergel has put yakitori on the global culinary map. Here, in vivid style, with strong visual references to Abergel's passion for skateboarding, he reveals the magic behind the restaurant's signature recipes, together with detailed explanations of how they source, butcher, skewer, and cook the birds with no need for special equipment. Fire up the grill, and enjoy. The first comprehensive book about yakitori to be published in English, this book will appeal to home cooks and professional chefs alike.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780714876450 |
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Pré venda | Não |
Ilustrador para link | HECOX EVAN |
Peso | 110g |
Autor para link | ABERGEL MATT |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 27 x 20.5 x 2.7 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 240 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2018 |
Código Interno | 850270 |
Código de barras | 9780714876450 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | ABERGEL, MATT |
Editora | PHAIDON PRESS |
Sob encomenda | Sim |
Ilustrador | HECOX, EVAN |