0

Meu carrinho

    Favoritar

    CHICKEN AND CHARCOAL - YAKITORI, YARDBIRD, HONG KONG

    Ref:
    850270

    Por: R$ 257,18ou X de

    Comprar

    Sinopse

    The first cookbook from cult yakitori restaurant Yardbird in Hong Kong puts the spotlight on chicken - taking grilling to a whole new level
    Chicken is the world's best loved meat, and yakitori is one of the simplest, healthiest ways to cook it. At Yardbird in Hong Kong, Canadian chef Matt Abergel has put yakitori on the global culinary map. Here, in vivid style, with strong visual references to Abergel's passion for skateboarding, he reveals the magic behind the restaurant's signature recipes, together with detailed explanations of how they source, butcher, skewer, and cook the birds with no need for special equipment. Fire up the grill, and enjoy. The first comprehensive book about yakitori to be published in English, this book will appeal to home cooks and professional chefs alike.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780714876450
    Ilustrador para link
    Pré vendaNão
    Peso110g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões27 x 20.5 x 2.7
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas240
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2018
    Código Interno850270
    Código de barras9780714876450
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorABERGEL, MATT
    EditoraPHAIDON PRESS
    Sob encomendaSim
    IlustradorHECOX, EVAN

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar