Minha sacola

    DESIGN AND LAYOUT OF FOOD SERVICE FACILITIES

    Favoritar
    Ref:
    528420

    De: R$ 1.868,41Por: R$ 1.307,89ou de

    Preço a vista:R$ 1.307,89

    Economia de R$ 560,52
    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    A complete guide for the entire facility design process--revised and updated

    In today's fast-moving business climate, the foodservice professional will likely be involved in several facility design projects over his or her career. Design and Layout of Foodservice Facilities, Third Edition provides a comprehensive reference for every step of the process, from getting the initial concept right to the planning, analysis, design, permitting, and construction--in short, everything needed to get to opening day of the new establishment! Packed with valuable drawings, photographs, and charts, this essential guide covers the nuts-and-bolts decisions that make the difference in an effective, efficient foodservice operation, including equipment selection, workflows, and legal compliance.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780471699637
    Pré vendaNão
    Peso411g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas368
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2007
    Código Interno528420
    Código de barras9780471699637
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorBIRCHFIELD, JOHN C.
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar