Minha sacola

    MASTERING PIZZA - THE ART AND PRACTICE OF HANDMADE PIZZA, FOCACCIA, AND CALZONE

    Favoritar
    Ref:
    872506

    Produto indisponível:

    Preencha os dados abaixo e seja avisado quando nossos produtos retornarem em estoque:

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Pizza remains America's favorite food, but one that many people hesitate to make at home. In Mastering Pizza, award-winning chef Marc Vetri tackles the topic with his trademark precision, making perfect pizza available to anyone. The recipes—gleaned from years spent researching recipes in Italy and perfecting them in America—have a variety of base doughs of different hydration levels, which allow home cooks to achieve the same results with a regular kitchen oven as they would with a professional pizza oven. The book covers popular standards like Margherita and Carbonara while also featuring unexpected toppings such as mussels and truffles—and even a dessert pizza made with Nutella. With transporting imagery from Italy and hardworking step-by-step photos to demystify the process, Mastering Pizza will help you make pizza as delicious as you find in Italy.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780399579226
    Pré vendaNão
    Peso300g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões24.8 x 22.2 x 2.3
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas272
    Código Interno872506
    Código de barras9780399579226
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorJOACHIM, DAVID | VETRI, MARC
    EditoraTEN SPEED PRESS
    Sob encomendaNão

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar